Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила...

Осиновени сме, но не и на различна...

"Аз и сестрите ми сме осиновени“, това...

Йоанна Темелкова разкри голяма тайна

отпечатай новината

18.10.2021 13:42 | Видян 590 пъти

Йоанна Темелкова разкри голяма тайна

Йоанна Темелкова се е записала в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, за да учи второ висше образование. Дни след като навърши 35 години, звездата от сериала на Нова тв „Братя” показа в социалните мрежи чисто новата си студентска книжка, както и няколко свои снимки, правени в най-старото висше училище в страната ни.

„Никога не е късно, да знаете. Трябват ви само желание и цел” – тези думи адресира тя към своите последователи. Така и не сподели точно каква специалност е избрала. В артистичните среди обаче напоследък е много популярно да се учи магистратура „Литература, кино и визуална култура”. Много актьори са вече са я завършили и нищо чудно Лора от „Братя” да е решила да последва примера им.

„Не се замислям, но истината е, че между 30 и 35 години, нямах търпение да стана на 35. Обичам кръглите годишнини. Сега нямам търпение да стана на 40. Харесвам възрастта, дава ми самочувствие, стабилност, сигурност. Не съм сигурна, че хората от нашата професия се страхуват толкова от възрастта, тъй като тя е движена от опита, който придобиваме през годините. По този начин се доближаваме до по-сериозни и дълбоки роли, които можем да пресъздадем по-вярно. Това е моята философия. Но иначе за един артист не знам до колко би била удачна някаква естетична корекция. Разбира се има корекции, които са много деликатни и незабележими, но това е въпрос на личен избор“, разсъждава Йоанна за изборите, които правим, свързани със запазване на младостта на екрана.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !