Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила...

Осиновени сме, но не и на различна...

"Аз и сестрите ми сме осиновени“, това...

Семира от "Игри на волята": Нямам никакви отношения с баща ми

отпечатай новината

27.10.2021 11:50 | Видян 843 пъти

Семира от

Семира се оказа една от колоритните участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята". Красивата брюнетка неведнъж в шоуто е показвала, че държи много на това да отстоява мнението си и да го защитава докрай и със сигурност е от хората, които трудно отстъпват от позициите си. Семира е дете от смесен брак. Баща й е от Ирак, но оставя майка й с трите деца да се оправя сама. 

Наш репортер се свърза със Семира, за да научим повече за преживяването й в "Игри на волята", за отношенията с баща й, за връзката й с обвързан мъж и каква любов търси. 

- Семира, с какви емоции си тръгваш от „Игри на волята”? Кои са нещата, които никога  няма да забравиш от участието си?

- От игрите си тръгвам със смесени емоции, защото си станах много близка с хора от племето ми и не исках да ги изоставям все още, но също така съм щастлива,че ще мога да хапна нещо спокойно, да се изкъпя и да видя близките ми . Изживяването е наистина неповторимо - да знаеш, че си избран сред хиляди хора точно ти . Със сигурност няма да забравя 24-ия си рожден де на Дивата река .

- Смяташ ли, че попадна в грешното племе? Защо някои от съплеменниците те сочат за най-слабото звено на отбора?

- Не, не смятам, че попаднах в грешното племе. В другите племена имаше същия проблем, всеки има право на лично мнение и няма как всички да се харесваме.

undefined

- Изглежда като че ли Паулина е шефът в „Приключенците”, а надменното й поведение я превърна в един от най-мразените участници. Защо не успяхте да се разберете с нея?

- Именно заради поведението й някак комуникацията ни просто не вървеше.

- Когато гледаш играта отстрани на малкия екран, доволна ли си от себе си и от кого се разочарова най-много?

- Сега, когато се гледам по телевизията, някак ме хваща яд, че не останах да натрия носовете на тези, които ми повтаряха, че съм „най-слабото“ звено в племето. Но съм много доволна от себе си и съм щастлива, че успях да спечеля зрителите с поведението ми.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !