12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Психопатът, който преследва Емануела, пак се измъкна

отпечатай новината

10.11.2021 14:43 | Видян 1282 пъти

Психопатът, който преследва Емануела, пак се измъкна

Емануела едва ли някога ще забрави за обсебения си ухажор Алекс Воуг, защото делото, което заведе срещу него, продължава, след като бе отложено за десети път. На скорошното заседание в съдебната зала отново никой не се е явил, а служебният защитник на обвиняемия представил писмена молба за отлагането, в която изтъква, че той е бил в контакт със заразен от коронавирус. Към момента Воуг продължава да се издирва, а телефонните му номера, от които е изпращал любовни съобщения на поп фолк звездата, отдавна са закрити, както и профилите му в социалните мрежи.

Междувременно стана ясно, че поредното 11-то заседание на делото е насрочено за 10 декември 2021 г. Но дали и то няма да бъде отложено, само времето може да покаже. Така или иначе тази сага започва преди вече цели седем години, пише "Телеграф".

Напористият фен преследва певицата из цяла България и дори зад граница. Последният път дори я причаква в Банско след нейно поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещнат насаме. Това преляло чашата и Емануела веднага подала жалба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс.

Според информациите Емануела е била тормозена не само с любовни излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и с преследване навсякъде по участия, дори пред дома й, за които е подавала неколкократно сигнали. През юли миналата година, по Закона за МВР, мъжът е предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 м. Въпреки това той продължил.

"Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък станаха нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя", категорична е Емануела. И продължава така:

"От вманиачения фен нямах отърваване, защото дори и да го блокирам, той веднага си прави нов профил в Инстаграм и започва отново с тормоза. Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое участие, преди това съм го била качила на сцената, че съм го харесвала".

undefined

Налудничавият ухажор признава във видео, че той е този, който пише постоянно на поп фолк изпълнителката. Дори твърди, че има видения с нея. Последният път обвиняемият е задържан в Банско, след като си позволил да отправи към Емануела заплахи за живота й след няколкогодишно системно следене.

Съдебното му минало е чисто, поради което и предложението на прокуратурата е той да бъде освободен от наказателна отговорност, като му бъде наложено административно наказание. Според законовите разпоредби в този случай глобата е от 1000 до 5000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !