Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хепи Ванче призна всичко за "Фермата"

отпечатай новината

22.11.2021 16:04 | Видян 3755 пъти

Хепи Ванче призна всичко за

Настоящият седми сезон на "Фермата" вече навлиза в решаваща фаза и личностните конфликти между участниците в стопанството стават все по-изразени и остри. Именно към това разделение в лагерите се връща сега в спомените си и миналогодишната победителка Ваня Илиева - Хепи Ванче.

"И ми е много мъчно, че тези хора се разделиха по този начин", заявява вечно усмихнатата пътешественичка, която превъртайки лентата назад при своето участие във "Фермата", се сеща, че и тогава се е стигало до крайности и враждуващи групички.

Хепи Ванче е фен на стратегиите, но въпреки това е категорична, че всеки сам решава как да играе, но и не трябва стратегията да включва личностни нападки и обиди. "Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекалено много в личното пространство на другия", добавя още тя в профила си в социалните мрежи, където всяка седмица коментира случващото се във формата и отговаря на въпросите на последователите си.

За свои фаворити в настоящия сезон брюнетката посочи Лора, Любо, Пламен и Кирил. "Много харесвам Лорчето, защото мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии. Любо също ми харесва и смятам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен показва, също по някакъв начин не ми е станал неприятен. Харесва ми – той е един такъв спокоен, уравновесен. Много готино, спокойно говори. Мисля, че и Киро е много интересна личност вътре".

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !