Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Галена проби в сръбското кино

отпечатай новината

26.11.2021 14:53 | Видян 1979 пъти

Галена проби в сръбското кино

Певицата Галена определено е родено под щастлива звезда и дори в тези тежки за музикалния бизнес времена, тя успява да жъне успех след успех и винаги да бъде на крачка пред останалите. Наред с хубавите песни и клипове, засиленият интерес откъм участия, изявата й в "Гласът на България", гласовитата певица проби в сръбското кино. Гласът на Галена звучи в продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия – “Южен вятър”. Продукцията “Южен вятър 2” или “Ускорение”, както е официалното му заглавие, стартира своето европейско турне преди броени дни, но поради сложната епидемична обстановка у нас и въведените нови мерки за борба с Covid-19, премиерата на филма в България се отлага за 4 февруари 2022 г.

В кинолентата феновете на попфолка ще открият и песента на Галена “Феноменален”. Включването й е съгласувано с музикална компания “Пайнер”, които предоставят звукозаписа на продуцентите на филма. Самата Галена също е щастлива от факта, а само за дни потребителите в стрийминг платформите избраха да чуят отново “Феноменален” и тя бързо се изкачи в рейтинга на най-слушаните заглавия, отчитат от „Планета“.

В “Ускорение” българското присъствие е не само с песента на Галена. Популярни и обичани родни актьори участват в различни сцени – Захари Бахаров, Мариан Вълев, Асен Блатечки и Мак Маринов.

undefined

В заснемането на “Южен вятър 2: Ускорение” взимат участие най-големите звезди на сръбското кино. На терен работят екипи от няколко държави, а едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от български каскадьори.

Франчайзът, който включва и сериал, е вдъхновен от криминалния свят и мрачните събития през 90-те години.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !