Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емилия, Мария и Константин се готвят за турне

отпечатай новината

14.06.2009 09:00 | Видян 26777 пъти | Гласували 2

Емилия, Мария и Константин се готвят за турне

След тежкия финал и шестмесечно присъствие почти всяка вечер в домовете на зрителите на “Music Idol” Мария се готви за турне.
Хитовата изпълнителка има зад гърба си две запомнящи се участия в Националното лятно турне на “Планета”. Мария взривяваше стадионите на страната по време на горещите летни дни на 2004 и 2005 година. След тригодишна пауза певицата труимфално се завръща на сцената на най-голямото лятно събитие. Тя е заредена с много хъс и енергия за работа, вдъхновена от невероятното си преживяване в музикалното риалити. До последния момент Мария стискаше палци за победителката Магдалена, макар че винаги е подкрепяла и Боян, който остана втори.

Дебютът на Константин на турнето “Планета Прима 2006″ като дуетна половинка на Райна се превърна в летящ старт за кариерата му.
Еуфорията на публиката при неговата поява на сцената му донесе предложението да се включи и самостоятелно в турнето. Така през 2007 и 2008 година Константин бе една от звездите на сцената на голямото лятно турне на телевизия “Планета”. Неустоимият чар на изпълнителя му осигури и място като водещ на дневните промоции, организирани от спонсорите. Една от изненадите на турнето това лято ще бъде записаният наскоро и много коментиран дует с Преслава. Двамата изпълнители поотделно влязоха в студиото на “Пайнер”, за да запишат своите партии в песента. Преслава и Константин за първи път ще изпълнят заедно новата си песен по време на снимките на видеоклипа. По всичко личи, че официалната премиера на съвместния музикален проект ще бъде на сцената на лятното турне. Наред с подготовката за турнето, Константин избира и песните за първия си албум в музикална компания “Пайнер”.

Емилия също е сред звездите, които ще се включат в Турне 2009. От общо петте издания на лятното турне на телевизия “Планета”, Емилия не взе участие само в “Planeta Derby Plus 2008″. Причината бе повече от основателна, на 11 май миналата година се роди нейния прекрасен син Иван. Въпреки голямото си желание за участие в музикалното торнадо, певицата трябваше да се посвети на майчинството. Грижите около малкия Иван не спряха творческия й устрем и тя издаде поредния си самостоятелен албум. Музикалният проект “Родена съм да те обичам”, посветен на първородния й син, разкри една още по-чувствителна Емилия. Последва и поредица от силни видеоклипове, които покоряваха зрителите и превземаха музикалните класации. Наред със самостоятелните песни, Емилия реализира и един международен проект със Сакис Кукос и рапъра Бо – “Всяка минута”. Успешното съчетаване на майчинството и работата, превърнаха певицата в обект на медийното внимание. Многобройните корици и интервюта й донесоха специално отличие за “Оригинално медийно присъствие” на Наградите на “Планета” ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !