Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Кичка цитира Чехов

Кичка Бодурова проповядва:"Днес помолих близък човек...

Инцидент с Мариан Вълев по време на снимки

отпечатай новината

03.12.2021 10:44 | Видян 640 пъти

Инцидент с Мариан Вълев по време на снимки

Актьорите Мариан Вълев и Захари Бахаров участват в снимките на хитовата кримка "Южен вятър". Оказа се, че родните кино звезди са снимали в изключително тежки условия, от които имат поражения. 

Бахаров и Вълев жилели домашна ракия по време на паузите на сцените, за да се стоплял поне малко. Актьорите снимали при изключително ниски температури, а Вълев дори има сериозен проблем в следствие на това. 

Вълев е в ролята на злодея Чавдари, а Бахаров играе Кирил. "Почти всеки ден пиехме по две ракии със Захари преди вечеря", разказва Куката от "Под прикритие".

undefined

Той се ожали, че след едни от снимките гърбът му замръзнал. "За една от сцените бягах от 20 до 30 пъти и  се потях много. Тъй като снимахме през нощта, в гората, студеният въздух ме прониза и ми замръзна гърбът. За щастие бързо ми мина", споделя актьорът.

Той разкри любопитна подробност, че коренът му е гръцки и много се гордее с този факт. "Дядо ми е роден в Ниш и е живял там дълги години. По-късно емигрира в България, където създава семейство и се установява. Значи кръвта ми е отчасти сръбска. От момента, в който дойдох в Сърбия, се почувствах като у дома си. Разбирам сръбския език много, но не го говоря добре", споделя Вълев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !