Синът на Нелина е абитуриент

Тази година май месец е по-вълнуващ за талантливата...

Жена се обясни в любов на Иво Танев

Иво Танев получи изненадващо обяснение в любов, което го...

Никол Станкулова пак забъркана в нагла измама

отпечатай новината

13.01.2022 11:02 | Видян 1817 пъти

Никол Станкулова пак забъркана в нагла измама

Никол Станкулова побесня, след като за пореден път името й бе забъркано в скандална измама. И в този случай обаче, истината е последното, на което може да заложите.

Лицето на синоптичката от Нова тв се разпространява в мрежата на реклама за добавка за експресно сваляне на килограми. Както знаем Станкулова наскоро роди второто си дете и вероятно мнозина си мислят, че прави всичко възможно, за да си възстанови предишната форма.

undefined

Но това не означава, че пие мними добавки за отслабване. "За една седмица свалих 10 килограма", гласи рекламното съобщение с лицето на блондинката, а тя побърза веднага да алармира от профила си, че това е поредната нагла измама.

"През последните две седмици получих над 200 запитвания за този продукт - искам да кажа, че не участвам в тази кампания и не използвам тези продукти", заяви Станкулова и изрази и други притеснения, свързани с качеството на продаваните лекарства. Последователите й, които са се опарили от кофти хапчетата, разкриват, че има случаи и на натравяне.

"Оказа се, че лекарствата са опасни и вредни и вече има потърпевши, които са попаднали в токсикология вследствие на употребата им! Затова, моля ви, пазете се, не ги купувайте и не ги ползвайте", предупреждава синоптичката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !