Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Петканови пак пред раздяла

отпечатай новината

25.01.2022 10:50 | Видян 1434 пъти

Петканови пак пред раздяла

Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават, че са достойни за сапунен сериал. Двамата ту се събират, ту се разделят, а "лично пространство" отдавна не определя отношенията им, защото всичко се споделя в социалните мрежи.

Май двамата отново са в обтегнати отношения, за което подсказа още в началото на годината Лудия репортер в профила си. Освен това двойката не се е показвала от доста време заедно - от месец и половина, а преди, както знаем, бяха точно обратното.

"Красива си, но очите ти излъчват тъга", пишат фенове под последните снимки на Алекс, а тя признава, че има проблеми от лично естество, но не конкретизира за какво точно става въпрос.

"В момента търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро", коментира Дани Петканов, а от излиянията му стана ясно, че е изпаднал в депресия и се опитва да осмисли съществуването си по някакъв начин. Поради тази причина е започнал и благотворителна кампания – през следващите 12 месеца той ще дарява 10% от рекламните си хонорари за добра кауза.

Припомняме, че миналата година по същото време звездната двойка отново бе пред развод, като след откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това подтискало самочувствието му на мъж.

Дългокраката красавица работи като модел и инфлуенсър, от което трупа и тлъсти пачки в банковата си сметка. Популярността обаче я застигна, след като се омъжи в шоуто "ВИП Брадър", защото преди това изобщо не беше толкова търсена.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !