Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мон Дьо заговори за Милен Цветков

отпечатай новината

26.01.2022 12:15 | Видян 1203 пъти

Мон Дьо заговори за Милен Цветков

Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, направи куп признания пред последователите си в Инстаграм. Култовият водещ заговори за Милен Цветков и коя е била мечтата му. 

Оказа се, че Мон Дьо се възхищава единствено и само на Милен Цветков като журналист и е имал огромното желание да работи с него. Съдбата му се усмихва и той има тази привилегия. 

undefined

Наред с думите ми за покойния журналист Милен Цветков, който бе брутално блъснат в колата си, докато чака да светне зелен сфетофар, Мон Дьо разкри и доста пиперлива подробност около личния си живот. 43-годишният репортер призна, че си е присадил коса, по подобие на Ваня Джаферович, Ники Станоев, фолк певеца Крум, Даниел Петканов и т.н. 

undefined

Той е решил да покаже новата си грива час след половин година, а дотогава зрителите ще го виждат с шапка. Тези признания той направи в Инстаграм, след като подтикна последователите си да му задават въпроси. Така те научиха какво го е направил добър журналист, как се подготвя за интервюта, с кого не би искал да се среща, какви храни не обича и т.н.

 

undefined 

undefined 

 



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !