Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

С какво са пълни китайските балони, които пласираш, Ричи Алибегов: М. Бонева

отпечатай новината

26.01.2022 15:25 | Видян 1498 пъти

С какво са пълни китайските балони, които пласираш, Ричи Алибегов: М. Бонева

Организаторката на софийската модна седмица и шефка на телевизиите Code Мария Бонева, която преди 20 години влезе в хрониките след заливането на красивото й лице с киселина, неразкрито и досега поне официално, се обърна с писмо в социалните мрежи към построилия първия полузаконен аквариум на бул. Витоша за барчето, на което е съпритежател, и представящ се за шеф на организация на заведенията, в която не участват и която не представлява водещите собственици и вериги в София и България, Ричард Алибегов.

 

Човекът, благодарение на чийто почин централната търговска улица на нашия град се превърна в недобро подобие на провинциално Стъргало, според нея сега се занимавал с пласиране на неидентифицирани китайски балони. Ако е вярно, здравните власти е добре да проверят това:




„Понеже г-н Алибегов е голям и достоен мъж, та пуска скриншотове по групите да ми отговорели мило с емотинконки на повръщащи човечета ( не коментирам възпитание и обноски, трябва да му простим сега , той е много напрегнат за бизнеса от случващото се, никой друг няма право да е напрегнат или да иска нещо):

 

Г-н Алибегов, на мен също ми се повръща от много неща и най-вече от това, че намерихте още една пазарна ниша с китайски балони с незнайно вещество, които някои клубове купуват на 0,50 ст и продават на 7 и 10 лв и тровят хората ( за протокола от 3 до 6 000 лв оборот на вечер, аз няма да смятам ). И вече доста лекари, освен с тежки ковид - болни трябва да реанимират и хора от балони. Но, нищо …..какво са вас морал и ценности, трябва да се печели на всяка цена.

 

Сега е моментът да ви кажа, че аз Ви пиша открито и публично и Ви каня на такава дискусия . Вие с вашите защитници, и аз с моите с точни и ясни аргументи. Готова съм да покажа топки на всеки мъжкар с принципи. Е, понякога печеля и е малко нелепо, но е достойно!

 

Относно клубовете, в поста си от вчера казах ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ , но явно не го разбирате ще го напиша с имена . Има хора, които са в този бизнес и имат класа, екип, който работи за тях от години и не са го изоставили на борсата , както масово други клубове и заведения го направиха с персоналите си, и не на последно място са точни и коректни.

 

Това са Бедрум Премиум , CAVO Beach , LARGO di Serdika bar&diner , Megami Club - Hotel Marinela, Ресторант Воденицата и Ресторант Лебед , EGO Premium Club . Тези хора искам да виждам , не измислени говорители с доста компрометирано поведение , които и през пандемията не спряха със сторита голи до кръста, изкривени от алкохол и …. и тъпани с потни танцьорки ….сторита в нета , и след това говорители за правата на бизнеса!

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !