Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мария Игнатова се опитва да се намърда в "Капките"

отпечатай новината

14.03.2022 12:28 | Видян 1369 пъти

Мария Игнатова се опитва да се намърда в

Миналата седмица Мария Игнатова се изяви като гост-жури в "Като две капки вода" и за три часа успя да стане за резил с безумните неща, които изпълва по време на лайфа. 

Дали заради срещата си с бившия си Димитър Рачков, или заради еуфорията отново да бъде на екран, Игнатова се държеше супер неадекватно. Никой не разбра какво говори ,а гостуването й беше истинска катастрофа за предаването. 


Бившата на Димитър Рачков и настояща на Ивайло Нойзи се отдаде на спомени по време на лайфа. С голяма носталгия се върна назад във времето, когато с колегите й правеха "Пълна лудница" и иронизираха родни звезди и риалити герои. 

В точно този момент на Мария й хрумна гениална идея и реши да я оповести на глас. "Защо "Капките" да няма един пародиен сезон, който да се казва "Като две капки мастика", предложи Мария. Гениалното й предложение не посрещна никаква реакция и увисна във въздуха. 

Игнатова се надява, че ако Халваджиян направи все пак такъв пародиен сезон, то тя със сигурност ще бъде поканена и отново ще се изявява на екран. Мария е вманиачена към славата и телевизията и прави всичко възможно да се докопа до ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !