Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Питър Андре: Това не е моята Кати, а диво животно

отпечатай новината

22.06.2009 16:30 | Видян 9057 пъти

Питър Андре: Това не е моята Кати, а диво животно

Трудно е да се повярва, че двамата доскоро са живели под един и същ покрив като мъж и жена. Откакто се раздели с Питър Андре преди няколко седмици, Кати Прайс се върна към своето алтер его Джордан.

Очарователният модел нахлузи ярко розово мрежесто пончо върху банските си и в този вид направи шопинг тур из магазините на испанския остров Ибиса. В същото време нейните три деца прекараха Деня на бащата на плажа с австралийския певец, но в далечен Кипър съобщи sportal.bg.

Едрогърдата брюнетка беше придружавана от двама свои приятели, които почти изглеждаха не на място с техните обикновени фланелки и къси гащета. Но Джордан е изправена пред състезание с времето да изчисти имиджа си, след като бе съобщено, че тя е избрана да домакинства и представи престижната надпревара по поло за трофея на херцога на Есекс между Великобритания и Аржентина през юли.

Изненадващата номинация на модела дойде точно една година, след като заради "прекалено простоватия й вид" на Кати Прайс й бе забранено да се присъедини към принц Чарлз и останалите официални лица на ексклузивното международно парти на Cartier Polo. "Много съм горда, че моето име се свързва със състезанието по поло за трофея на херцога на Есекс", заяви Джордан пред "Дейли Мейл".

Кати се отдаде на изтощителния шопинг тур след поредна бурна нощ, в която тя изглеждаше като евтина версия на Ксена - принцесата войн от едноименния телевизионен сериал. Джордан се появи в известния нощен клуб BoHo с много изрязано и лъскаво златисто боди, а тежкият грим и загорелите й крака веднага привлякоха вниманието на папараците. Компания й правеха няколко манекена, включително и нейният нов приятел - 28-годишният Антъни Лоутър, с когото Джордан прекара последните пет нощи.

Снимките без съмнение ще причинят страдание на Андре, който прекара един спокоен ден с техните три деца в семейната им къща за почивка в Кипър. Докато Кати купонясваше на Ибиса, той си поигра на конче с 4-годишния Джуниър и 1-годишната Принцес, след което децата го поливаха с маркуч. 36-годишният певец осъди развратното поведение на съпругата си на Ибиса, лепвайки й етикета "диво животно".

"Това не е моята съпруга. Няма ли представа как това ще отрази на децата? Аз се влюбих и омъжих за Кейти. Тя обаче явно иска да бъде старата Джордан. Не мога да повярвам на очите си. Тя е като изпуснато от клетка животно, споделил Питър Андре пред свой приятел. - Кати е права за едно нещо....

В нашия брак имаше трима души - аз, Кати... и Джордан. Сякаш целият ми брак е бил една измама. Какво ще си помислят децата, когато един ден прочетат във вестниците какви ги е вършила майка им? Може би Джордан е истинската, а когато е била Кати, се е преструвала. Имам чувството, че тя се опитва насила да живее живот, който всъщност не иска да живее. Идва ми да се разплача, като гледам всички тези нейни снимки гола и пияна."

В същото време Джордан е наясно, че с безспирните купони си вкарва автогол. "Питър ме унищожава, като се прави на перфектен баща. Знам колко лошо изглежда поведението ми отстрани и каква роля може да изиграе това при съдебния спор за правата над децата", заяви тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !