Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Правят скулптура на Виктор в Ергенът

отпечатай новината

13.05.2022 10:30 | Видян 522 пъти

Правят скулптура на Виктор в Ергенът

Разтърсващи емоции, болезнени откровения и неочаквани обрати очакват зрителите в Ергенът. Участничките трябваше да извадят на бял свят скритите си творчески умения и да изваят скулптури и нарисуват Виктор, който им позира. По време на вечерния коктейл Деница призна на Ергенът за болката от преживяна изневяра, а това го окуражи да разкаже в детайли за предателството, с което се е сблъскал в една от връзките си.

 

Виктория Капитонова за пръв път си позволи да покаже емоции, след като Виктор я пита за причината за краха на последната й връзка. Тази вечер Виктор ще подари на своите дами още едно прекрасно изживяване, като ги приветства в света на екзотиката и магията. Момичетата предстои да преминат през един от най-старите предбрачни ритуали в света.

 

Зрителите ще станат свидетели и на последния коктейл в имението. Напрежението между Александра и Виктория Капитанова ще достигне невиждани висоти, което ще провокира инфлуенсърката да реагира с действия срещу психоложката. Тези дни пък бившият национал по гребане лъсна във видеото към чалга кючека Ергенът изпълнен от Саша Рико. В клипа Виктор позира в скъпа кола и обикаля около секси момичета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !