Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кейт Мос изпадна в нервна криза

отпечатай новината

23.06.2009 12:30 | Видян 4133 пъти

Кейт Мос изпадна в нервна криза

В пристъп на гняв британският топмодел Кейт Мос унищожила портативния компютър на своя приятел Джейми Хинс, китарист на групата "The Kills", а в него за зла участ били записани последните песни на музиканта, пише днес в. "Дейли мирър".

Двамата били край басейна на хотел, в който прекарвали ваканцията си, и докато разговаряли, се спречкали на някаква незначителна тема, но постепенно спорът "прераснал" в люта кавга. В един момент Кейт изпаднала в такава дива ярост, че грабнала раницата на Джейми и я запратила в басейна, без да знае, че в нея се намирали лаптопът, GSM-ът "Блекбери" и личният дневник на китариста. Той останал като треснат, защото в компютъра били записани последните му песни, и веднага се хвърлил в басейна, извадил твърдия диск на лаптопа и го оставил да изсъхне на слънце. Уви, напразно, всичко било съсипано.

Въпреки това свадата постепенно стихнала и Кейт обещала, че ще купи на Джейми нов компютър. Той обаче ще трябва да рови в паметта си, за да възстанови "потъналите" песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !