Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

Прея става водещ в Гласът на България

отпечатай новината

17.05.2022 16:44 | Видян 723 пъти

Прея става водещ в Гласът на България

Атрактивната Прея се присъединява към лицата в предстоящия сезон на Гласът на България и ще бъде новият водещ на Гласът зад кадър. Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува в свои води в новата си роля на V-репортер.

 

Певицата, която е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях, поема щафетата от Алекс Петканова и с бодра, музикална стъпка ще влезе зад кулисите на Гласът. Изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу на бТВ и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях. Новият, девети сезон на Гласът на България ще бъде в ефира на бТВ тази есен, а снимките за него предстоят.

 

Звездните треньори, които ще търсят новия глас на България са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови стратегии за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата зрителите предстои да разберат. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор – Иван Тишев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !