Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Катето Евро къпе снахите в едно джакузи

отпечатай новината

26.05.2022 10:08 | Видян 693 пъти

Катето Евро къпе снахите в едно джакузи

Катето Евро къпе снахите си в едно и също джкузи. Да, това може да ви звучи невероятно, предвид развоя на събитията в личния живот на сина й Сашо Кадиев, но въпреки това е факт.

Преди няколко дни новата приятелка на актьора - моделката Ивелина Чоева, беше на гости на Катето Евро на вилата й в Кокаляне в компанията на Алекс Богданска. Звездата от "Оркестър без име" не пропусна да й предаде някой друг урок по жулене на ракийка.



"Сега ще учим Ивчето как да пие ракия, защото в този дом всеки се научава рано или късно", казаха през смях Катето Евро, показвайки нагледно как е протекъл урока й с изгората на сина й.


"Знам, че на някои хора им е гаден аромата, но това е една много хубава първокласна гроздова ракия. За да не ти е неприятно си приготвяш върху една виличка перфектната хапка – доматче, краставичка, сиренце и малко магданозче, отпиваш малко ракия и веднага лапаш", обяснява вещо Катето на Ивелина.

 

След това домакинята предложи на гостенките си перфектния завършек на вечерта, а именно Богданска и Чоева да се метнат в джакузито, в което често релаксира и до ден днешен и Таня Тончева - предишната снаха на актрисата и майка на единственото й внуче, пише "Телеграф".

Ден по-късно красивата брюнетка Таня Тончева потвърди това, като пусна клипче в профила си Instagram от джакузито в Кокаляне.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !