Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Рени направи кръщене на сина си

отпечатай новината

07.06.2022 16:15 | Видян 1044 пъти

Рени направи кръщене на сина си

Певицата Рени реши да направи кръщене на по-малкия си син Аспарух. Ритуалът се състоя навръх нейния рожден ден, а сред поканените били само най-близките от обкръжението на талантливата звезда. 

Изпълнителката на хита "Като птица" показа много снимки от кръщенето на сина си, но вниманието на по-наблюдателните фенове бе приковано от липсата на брата на Аспарух. 

"Кръщенето на малкия ми син Аспарух съвпадна с моя рожден ден! Християнското ни семейство се увеличи с още един член. Приятели и роднини уважиха събитието, което беше в тесен кръг", сподели Рени в социалните мрежи. 

Големият й син Борис не присъства на нито една снимка, което затвърди слуховете, че момчето не живее при майка си. Появиха се твърдения, че 17-годишният Борис е тръгнал по лош път откакто не живее при Рени.  Със сигурност сърцето на певицата се къса, че големият й син не уважи празника на брат си и че не може да общува нормално с него. Вероятно тя се надява, че с годините той ще се успокои и ще си даде сметка какво е направила за него. 

Певицата и бащата на момчетата са в обтегнати отношения и той също не е сред присъстващите на кръщенето на сина си. Рени не веднъж е казвала, че не получава помощ от него, тъй като бил бесен, че пред цяла България разкри изневярата му и реши да се разделят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !