Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета от "Ергенът" си докара страшна беля

отпечатай новината

24.06.2022 15:31 | Видян 985 пъти

Венета от

Венета от "Ергенът" пак предизвика иронични коментари по свой адрес, този път заради... самата себе си. Както се казва в такива случаи - кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

За куриозната ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. И без притеснение от евентуалните реакции добави, че си е направила "страшна беля". 


"Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си", споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от нейната грешка. Но какво точно е станало? Ще се изненадате, но причината е свързана с... изкуствен тен.


Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на приятелка да си... бие инжекции за целта. Колкото и безумно да ви звучи, точно това е направила! Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с... петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен!

 

Тъй като преди време Венета обяви, че спира с алкохола и вредната храна, и смята да се подложи на детокс, за който се доверила на реновирана клиника, където щяла да си прави серия от процедури, за да си "оправи" организма. Е да, обаче сега това й е невъзможно заради поставените инжекции, а лекарите се учудили много на немърливостта на блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !