Орлин Горанов крие две деца от...

От години в шоу средите се разнася слух за отношенията...

Анита на Рачков разтуптя мъжките сърца

Анита Димитрова може да е обвързана за актьора Димитър...

Даниел Петканов в "Пирогов" със сина си

отпечатай новината

06.07.2022 16:49 | Видян 472 пъти

Даниел Петканов в

Синът на Даниел Петканов и Александра Богданска претърпя инцидент по време на игра на детска площадка. Малкият Габриел е паднал от люлка, докато баща му си приказвал с други родители. 

Веднага е откаран в "Пирогов", където лекарите съобщили лошата вест. Оказало се по-лошо, отколкото първоначално смятал безотговорния баща. 

След преглед в лечебното заведение лекарите установили, че детето е със счупена ключица и е необходимо да ходи с ортеза. В истинско приключение се вкара Дани с поставянето на ортезата, тъй като Габриел категорично отказва да я сложи. 

Наложи се отново намесата на лекарите. А още с влизането в "Пирогов" малкият Габриел изпаднал в истерия и всички по етажите чули колко силно може да плаче. 

Междувременно от Инстаграм профила на Алекс става ясно, че малко преди инцидента с Габи тя е отпътувала за Миконос, където се забавлява в местни барове. От там тя пусна специално стори, в което благодари на бившия си съпруг.


"Искам специално да благодаря на Дани за бързата му реакция и за това, че е такъв всеотдаен и добър баща към Габриел, което на мен пък ми помага да се чувствам спокойна тук, на разстояние от тях, което е супер важно, за да може точно в такива ситуации на живия живот да се реагира адекватно." - казва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !