Гръцкият остров, който трябва да...

Самос, скъпоценен камък в Егейско море, е гръцки остров,...

Уникалният тренировъчен режим и диета...

Бившият шампион в полусредната категория на UFC, Georges...

Галена и Галин: Сватба няма да има!

отпечатай новината

25.06.2009 12:40 | Видян 16511 пъти | Гласували 4

Галена и Галин: Сватба няма да има!

Най-актуалните представители на бейби бума в поп-фолка - Галена и малкия Стефан, са в отлична кондиция, но все още далеч от изписване, научи "Монитор".

Бебокът се появи на бял свят в 10,20 ч. този понеделник във Втора университетска клиника в Плевен, но заради малкото си тегло - 1,800 кг, ще има нужда от допълнителни медицински грижи. Около любимата и сина си кръжи неуморно таткото Галин, който от еуфория не пожела да дава интервюта и прехвърли топката на пиара на "Пайнер" Любо Костадинов. Вафленият бос бил на седмото небе от щастие, защото от самото начало копнеел за син, а Галена - за момиченце. До края на февруари, когато установили пола, влюбените живеели с мисълта за Стефка. Малчуганът е кръстен на свекървата като жест в аванс за грижите, които ще полага за него, тъй като родителите на Галя от години се трудят в Гърция.

Новороденото бие и всички рекорди по нетърпеливост да се социализира. Първоначално Стефан пожелал да се появи на бял свят в седмия месец, когато родителите му гостували на приятели в Хърватия. Тогава контракциите на звездата били чести и упорити, но впоследствие утихнали. Втория път, когато решил да излезе на светло, бил в началото на деветия месец и отново по време на ваканция. Двойката разпускала на Слънчев бряг и се консултирала моментално по телефона със специалист. Потеглили към Плевен именно заради доц.Стойков, който се слави като най-добрия в северната част на страната. Екшънът се развил в неделя вечерта, когато в столицата проплака и друга мъжка рожба на колежка на Галена - Рени роди Аспарух. Часове по-късно Галя дава живот със секцио по свой избор.

Влюбените приключиха наскоро с обзавеждането на новата си къща във Велико Търново, откъдето е Галин. Сватба няма да има, защото на девойката от Смядово "не й е до сеири". "То е ясно, че съм обвързана с него до живот. Не мисля, че един подпис би обвързал повече от едно дете. Ако решим, че искаме брак, ще отидем двамата, ще подпишем и толкова. Дандании човек всеки ден може да вдига."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !