Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Сами Хоссни обяви война на порното

отпечатай новината

07.07.2022 11:24 | Видян 608 пъти

Сами Хоссни обяви война на порното

Не всеки говори публично за порно индустрията, а пък за Сами Хоссни е много лесно - колкото да спретне един тренировъчен комплекс.

Наскоро фитнес инструкторът загатна темата и то доста категорично, като се обяви твърдо против филмите за възрастни. Причината е любопитна.


"Защото според мен е загуба на време, изкривяване на представата за реален партньор, за размер на гърдите, патката, задника тези, секс маратони, което всяко момиче тайно желае от партньора си", пояснява той под публикация в Instagram.

Според Хосни е крайно време мъжете да се "събудят" и да престанат да гледат такъв тип съдържание, защото много от тях "страдат заради тази измислена реалност". 


Сами посочва и много негативни ефекти от порното - емоционално отдалечаване с партньора, ниско самочувствие, липса на сексуално удовлетворение, дори и психични проблеми. По думите му се създава очакване от партньора, а когато в спалнята не се получи същото като на монитора, следва отблъскване. 

Нещо повече! Следва изневяра и по-точно секс с проституки. Така че, риалити звездата съветва смело - вземете мерки. И припомня - "ако нещо е безплатно, вие сте продуктът"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !