Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Коцето го правил на покрива, а Андреа в басейн

отпечатай новината

07.07.2022 13:17 | Видян 762 пъти

Коцето го правил на покрива, а Андреа в басейн

Секс изпълненията на звездите могат да са доста пикантни, ако те се отпуснат и си признаят най-палавите си действия, както наскоро сториха Константин и Андреа.

Поп фолк изпълнителите не изненадват много много феновете си, които така и така са свикнали да ги виждат в центъра на какви ли не ситуации, но този път те споделят нещо наистина много горещо.


Константин обожава голямата си къща в Бояна, която е правил много години и в нея има доста удобства, като сауна, джакузи и личен фитнес. Любимото място на певеца обаче, е просторната тераса на покрива на сградата, където наскоро се изпусна, че двамата с Надя са се забавлявали там, както майка ги е родила.


И при Андреа не е много по-различно, още повече, че ако погледнете профилите й в социалните мрежи, ще си помислите, че тя целогодишно е на топли местенца и по ултра изрязани бански. Изпълнителката много си пада обаче, не само по снимките, но и по други изпълнения край басейните, които са й любимо място за секс забавления. Правила го е там и с Кубрат Пулев, и с други.

Докато още беше с ММА боеца Даниел Илиев, Гери-Никол също е била върл фен на нестандартните игрички. Двамата неведнъж са се награбвали директно в колата, а понякога и върху нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !