Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Какво става между Златка и новия й?

отпечатай новината

18.07.2022 12:19 | Видян 974 пъти

Какво става между Златка и новия й?

Щастието обича тишината, са казали хората, а обикновено при публичните личности това много рядко или никога е търсен ефект. Особено пък за Златка Райкова, която не спира да демонстрира колко е влюбена, щастлива и луксозно живееща, откакто се раздели с Благой Георгиев.

Дали обаче при нея всичко е цветя и рози наистина, както се опитва да убеди от социалните мрежи, или има и други неща, които не са за споделяне пред всички, времето със сигурност ще покаже нееднозначно. Вече е факт обаче един доста разочароващ плеймейтката коментар, направен от близки до семейството на новия й любим Карен.


Според него "семейството на Карен категорично не одобряват Златка. Не я харесват и тя не отговаря на моралните ценности на фамилията". Това твърди близка семейна приятелка на Карен Хачатрян, пише "Хотарена".


"Всъщност нещата далеч не са толкова розови. Както знаете, те са арменци и въобще - са доста консервативни хора. Имиджът на Златка не е този, който биха искали да има половинката на Карен", добавя още жената пред медията и дори допълва, че преди да се прибере от Миконос, Карен даже обещал на родителите си да зареже Райкова.

 

От почивките в Гърция, които си спретват Карен и Златка обаче, поне засега не изглежда да са пред раздяла. Докога ще издържи идилията им и дали няма да финишира скоро, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !