Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Най-доброто от тоалетите на Кейт

отпечатай новината

20.07.2022 17:32 | Видян 639 пъти

Най-доброто от тоалетите на Кейт

Откакто за първи път се появи на обществената сцена, херцогинята на Кеймбридж носи повтарящи се тоалети. Макар че в началото таблоидите я нарекоха "пестеливата Кейт", кралската особа все по-често пазарува от собствения си гардероб, което е силно послание за значението на устойчивостта в модата.


 


Независимо дали става въпрос за рокля с палто на Катрин Уокър или блуза на Александър Маккуин, в гардероба на Кейт има неща, към които тя се обръща отново и отново през годините - включително и на важни събития, като честването на платинения юбилей на кралицата.


 

По време на първата си задгранична обиколка като младоженка Кейт облича люлякова рокля на Roksanda Ilinčić при пристигането си в Лос Анджелис. Година по-късно тя облича същата рокля отново за прием в Кралската академия на изкуствата, а през 2016 г. отново я облича за посещение в центъра "Анна Фройд".


 


 

След като през април 2014 г. Кейт излезе с бяла рокля от бродерия англе на Zimmermann по време на обиколката си в Австралия, три месеца по-късно тя отново облече същия модел на Уимбълдън.


 


 

Херцогинята е обличала тази синя рокля Stella McCartney не по-малко от четири пъти, включително на събитие в Националната портретна галерия през 2012 г. По-късно кралската особа отново облича роклята по време на посещение в RAF Fairford с принц Джордж през 2016 г. , а наскоро я видя да се появява във видеопослание за проекта "Hold Still" през 2020 г.


 


 

През 2014 г. Кейт избра пастелно розова рокля с пеплум на Alexander McQueen по време на посещение в Аделаида, Австралия, а две години по-късно облече отново тази визия на изложбата Vogue 100: A Century Of Style в Националната портретна галерия.


 

Виж още тук!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !