Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

33-годишен пианист ще бъде новият Ерген на България

отпечатай новината

04.08.2022 13:37 | Видян 997 пъти

33-годишен пианист ще бъде новият Ерген на България

Няма никакво съмнение, че още със своя старт, романтичното приключение, наречено "Ергенът", се превърна в истинска сензация, надминала по зрителски интерес дори първото издание на "Биг Брадър", което дълго бе считано за най-успешния роден риалити формат. Само че появата на предаването, проследяващо опитите на мъжа, издирващ истинската любов сред общо двайсет и две жени, успя да наклони везните в своя полза, пренаписвайки българската телевизионна история. Доказателство за това бе високият рейтинг, ударил небето, на който шоуто се радваше през цялото си време в ефир.


 

 


 

Ето защо след фурора, който предизвика продукцията, карайки широката аудитория неуморно да обсъжда епизодите ѝ, дори след техния финал, според мнозина бе съвсем логично тя да се сдобие с втори сезон. И както впоследствие се оказа, на същото мнение са били и нейните създатели, които без да губят ценно време, възползвайки се от небивалия успех, обявиха кастинг, издирващ новите претендентки за сърцето на следващия си главен герой, чиято самоличност доскоро бе абсолютна енигма.


 

 


 

Откакто се разбра, че "Ергенът" действително ще се завърне на екран, при това по-скоро от очакваното, редица медии започнаха да търсят отговор на въпроса кой ще заеме мястото на Виктор Стоянов в продължението. През последните месеци усилено се спекулираше с имената на различни господа, като едно от тях бе това на актьора Филип Буков, сочен от пресата за най-сигурния участник в списъка, поне докато той лично не опроверга твърдението, разочаровайки своите почитатели, желаещи да го видят облечен в смокинг, раздаващ рози. Но уви... Така предположенията се върнаха в изходна позиция, оставайки без фаворит за вакантния пост. Поне до този момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !