43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Голямата-малка, ЧРД: Йорданка на Лили

"На многая лета, DER GROSSE - Kleine! БЪДИ ЧЕСТИТА",...

Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите

отпечатай новината

09.08.2022 10:45 | Видян 1321 пъти

Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите

Поп фолк певицата Джорджия хвърли в ступор всички за пореден път, след като разобличи публично топ измамник, завлякъл с пари не само нея, но и още много хора от родния шоубизнес, а и вероятно не само от него.

Преди две седмици нейната нова песен "Истини" трябваше да има официален дебют. Вместо това обаче, изпълнителката губи нерви, енергия и много пари, защото попада на изпечен топ измамник. А историята, която разкрива сега, тепърва ще провокира реакциите.

Джорджия попада на лицето Петър Маринов Петров, плаща му, за да си свърши професионално работата по песента й, а той не само, че не го прави, но и показва най-наглата си страна. А, оказва се, че го прави и системно, с много други популярни личности.

"Обръщам се чисто човешки към всеки един рекламодател във или извън сферата на шоубизнеса“, така започна разказа си Джорджия пред нас, а подробностите, меко казано, са пълни с големи дози арогантност.

„Преди два месеца започна моята така наречена борба, за да мога да си пусна един изключително силен проект, в който съм вложила страшно много. Исках той да бъде реализиран по най-добрия начин, за което й заплатих немалко пари за реклама“, споделя неволите си изпълнителката. И пояснява – „всеки изпълнител, който прави проекти, свързани с YouTube промотиране, използва реклама, свързана с Google Ads. Плаща за нея, независимо дали е към големи музикални компании или се самопродуцира.


Всеки си плаща за реклама, независимо дали е пеещ или не, дали става или не. Не подценявам никого, но и не толерирам този, който няма никакви гласови възможности, а заема позиции, класации, върти се по дискотеки и т.н. Тоест той отнема едно работно място на човек, който наистина е можещ“, категорична е Джорджия.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !