Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тита се махна от Недко след жесток побой

отпечатай новината

09.08.2022 14:39 | Видян 1752 пъти

Тита се махна от Недко след жесток побой

Явно раздялата на Тита и Недко е била повече от скандална, съдейки по това, което правят и двамата в профилите си в социалните мрежи. А вероятно и не само там.

Видно е, че нито в профила на Тита, нито в този на Недко са останали техни общи снимки от периода, в който се кълняха, че са открили голямата любов в лицето на другия.

Любовта им обаче, се оказа кратка. И според тиражираните информации - доста болезнена, защото се твърди, че Недко е посягал неведнъж на знойната блондинка, която преди няколко седмици отпразнува рождения си ден.

"Млада, благословена, обичана. Благодаря", написа тогава 23-годишната певица, а няколко дни по-късно допъни с: "Изберете хора, които избират вас", което потвърждава и направения от нея избор да не е вече с ММА боеца.

Всъщност, като казваме, че Недко е посягал на Тита, говорим по-конкретно за счупени пръсти, пише "Хотнюз". Самата изпълнителка винаги е казвала, че не може да търси да бъде болезнено ревнувана от приятеля си и явно в този случай това е сложило край на връзката й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !