Съпруга №4 натири Джизъса

Благой Георгиев се е разделил и с последната си съпруга,...

Чарлз III с първи официален портрет

Новата великолепна четворка – така определят...

Филип Буков претърпя инцидент

отпечатай новината

10.08.2022 11:12 | Видян 503 пъти

Филип Буков претърпя инцидент

Актьорът Филип Буков, познат ни от сериалите "Откраднат живот" и 'Татковци" претърпя нов инцидент, който го вкара в болница. 

Мачото бе едно от спряганите имена за новия "Ерген", а визитите му напоследък до Бърза помощ са по-чести и от посещенията на плеймейтките в Дубай. И този път Буков се нарани жестоко, което може и да го откаже от активните спортни занимания. Има изваден глезен и една връзка по-малко.  

"Когато влязох в спешното докторката ми каза: “Знам кой си, но не защото си известен, а защото често ни посещаваш.” След като минах рентген и стана ясно какво съм направил лекарите ме изпратиха с пожелание да прекратя тази ежегодна традиция.

 

Неведнъж съм казвал, че имам сантимент към тази професия и когато прочета за поредния бит лекар или стачкуващи доктори, понеже заплатите им са ниски, се замислям, ами ако всички те емигрират? Какво правим тогава? Същото е и положението с учителите. Няма ли кой да лекува и да образова нацията сме загубени.
Благодаря и на моя приятел , че ме качи на бялата Веспа и като същинска линейка ме стовари пред спешното. Не ме остави нито за миг сам в болницата и изгуби половината си ден.

Инцидентът стана по най-нелепия начин. След тренировка по борба, ходя напред и гледам назад, спъвам се в тепиха и стъпвам накриво. Нямам думи колко съм загубен", обяснява Филип, за който лятото приключи и ще се наложи да полежи вкъщи до възстановяването си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !