Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анита на Рачков се разхожда по пижама в София

отпечатай новината

15.08.2022 14:41 | Видян 1708 пъти

Анита на Рачков се разхожда по пижама в София

В стремежа си да бъде интересна и да я забележат, Анита на Рачков тръгна из софисйките улици по пижама и определено не остана незабелязана. 

Модата ли се изкривява или родните инфлуенсърки се чудят вече по какъв начин да бъдат различни и забелязани? Е, Анита определено успява всеки път да накара всички да говорят за нея.

Между високите токчета, роклите и буклите се промъкна една снимка на Анита от разходката ѝ в София, за която е заложила на едно доста актуално този сезон облекло.

На фотото Анита е заложила на свободен комплект, който се оказа дело на новоизлюпената богаташка Светлана Гущерова. Госпожата е известна с това, че е една от първите плеймейтки, както и с това, че продава луксозни пижами. Хейтърки пишат в нета, че облеклото на Анита било абсурдно за центъра на София, пише vbox7.com. 

Е, признаваме, че е като домашно облекло, което е идеално за хвърляне на боклука, за разходка на кучето или да отскочиш набързо до бакалията за намалени яйца, но чак пък абсурдно. Лято , горещо е, мацката просто е решила да бъде по-небрежна, а и човек трудно може да остане чист по столичните тротоари, които са пълни с "плюещи плочки" и не знаеш откъде ще ти дойде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !