Съпруга №4 натири Джизъса

Благой Георгиев се е разделил и с последната си съпруга,...

Чарлз III с първи официален портрет

Новата великолепна четворка – така определят...

Съпругът на Мис България Вероника Стефанова с три мозъчни кръвоизлива

отпечатай новината

16.08.2022 10:50 | Видян 618 пъти

Съпругът на Мис България Вероника Стефанова с три мозъчни кръвоизлива

Мъжът на Мис България Вероника Стефанова – Филип, е бил в кома 10 дни.

До състоянието му се е стигнало след тежък удар и последвали три кръвоизлива в мозъка. Това разкри съпругата му пред “Телеграф”.

Инцидентът се е случил след погачата на втората им дъщеря. По-късно вечерта Филип излязъл да разходи кучето – кане корсо, близо 80 кг. Видял, че гаражната врата не е затворена. Замахнал с една ръка, тъй като с другата държал домашния любимец. От шума той се стреснал и го дръпнал. Филип залитнал и ударил главата си.

“Качи се след известно време, много по-късно видях, че заспива за 12 мин. на камерите веднага след удара. Каза ми, че е уморен. Имахте дълъг ден. След 30 мин. започна да повръща. Изтичах до аптека, казаха ми, че се е отровил. Отказа да приема лекарства. На следващия ден ту се будеше, ту заспиваше. Беше заспал в банята. Извиках негови приятели. Знаех, че се случва нещо лошо.

Извикахме линейка, която дойде след един час. Казаха, че не е нито инсулт, нито инфаркт. Не знаех, че е падал, нямаше капка кръв… Главата щеше да му се пръсне от болка. Скенерът показа, че има три кръвоизлива в главата, изместили мозъка. Казаха, че шансовете за живот са минимални. Докторът ме предупреди. Знаех, че има два изхода. Хванах го за ръката и му казах, че едната му дъщеря е на 2 г., а бебето на 40 дни. Влязох при него, помолих го да остане”, споделя през сълзи Вероника.

През десетте дни, в които Филип е бил в кома, Стефанова е приемала лекарства за успокоение и сън, но без ефект. “Докторът каза: “След такива случаи аз започвам да вярвам все повече в Бог!”. Най-лошото, което човек може да види, е коридорът – аз и останалите хора, дошли да видят своите близки… Успокоявахме се взаимно. Не си казвахме “здравей”, а само – реагирали ли са на допир”, допълва миската.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !