Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Саня Борисова се наслади максимално на последните летни дни

отпечатай новината

21.09.2022 18:33 | Видян 1092 пъти

Саня Борисова се наслади максимално на последните летни дни

Напоследък, откакто живакът в термометрите започна осезаемо да се понижава, навярно в съзнанието на мнозина често звучат думите на добре познатата песен "Непознати улици", в която се пее: "И никой не разбра - отива си лятото, идва есента"... Да, макар на никого да не му се искаше, факт е, че и този път жаркият сезон успя да се изниже неусетно, напускайки нашите географски ширини тихомълком, при това по-рано от очакваното.

И макар календарът да се опитва да ни убеди, че все още не е настъпил мигът, в който официално можем да приветстваме новото годишно време, присъствието му вече ясно се долавя в хладния въздух, разнасящ из улиците всеобщата тъга по топлите месеци.

Преди това обаче да се случи, някои от по-предвидливите хора, които имаха благоразумието да се вслушат в предупрежденията на метеоролозите за предстоящата промяна в климата, използваха последните горещи слънчеви лъчи подобаващо, наслаждавайки им се максимално. При това на възможно най-подходящото за целта място, а именно морският бряг, превърнал се в символ на пламенните преживявания и огнени емоции, по неписано правило изпълващи задушните дни. А една от тези, които успя да стигне до крайбрежието, за да изпрати достойно отиващото си лято, бе прекрасната Саня Борисова.

Неотдавна бившата съпруга на режисьора Ники Илиев сподели в личния си Инстаграм акаунт снимка от плажна ивица, намираща се някъде по родното Черноморие, с която определено успя да развълнува своите почитатели, особено мъжката част от тях. На нея актрисата, която е облечена в цял черен бански с тънки презрамки и деликатно V-образно деколте, позира пред фотографския обектив легнала по гръб в плитчините, оставяйки водата на естествения басейн да обгърне тялото ѝ.

Още в началото на своята кариера, когато за първи път се появи в телевизионния сериал "Забранена любов", видинчанката очарова публиката с привлекателната си външност, а настоящата ѝ публикация постигна същия ефект, затвърждавайки по своеобразен начин позицията ѝ на една от най-обаятелните дами както на малкия, така и на големия екран у нас.

"Морето е изхвърлило на брега една русалка", отбеляза един от почитателите ѝ в коментарите към поста, който към момента е събрал хиляди харесвания.

През последните месеци Саня се бе отдала на пътешествия, отвели я на различни места. Освен традиционната ѝ обиколка, включваща голяма част от курортите, редящи се по нашето Черноморие, този път тя посети Гърция и Милано, отдавайки се на незабравими мигове, към които сега, когато образът на времето придобива сиви оттенъци, с радост може да се върне, поемайки на вълнуваща разходка по Алеята на спомените.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !