Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Хлебарят Чавдар съсипа Хепи Ванче във "Фермата"

отпечатай новината

04.10.2022 10:56 | Видян 1618 пъти

Хлебарят Чавдар съсипа Хепи Ванче във

Месец след старта на "Фермата" маските паднаха, а риалити героите започнаха да бълват огън и жупел зад гърбовете си. Един от ветераните във "Фермата" - хлебарят, патриот и многодетен баща Чардар, изсипа жестоки думи по адрес на Хепи Ванче, победителката в шестия сезон на предаването, която старателно гради позитивен имижд.

Участникът се разлюти на вечно усмихнатата и бъбрива Ваня, която от години обикаля света като стюардеса на яхта, но, въпреки че вече е на 38, все не си намира половинка.

undefined

"Не я харесвам. На тази възраст - скитница без семейство! Не се намери за нея мъж на тая планета! Ваня е абсолютен, професионален егоист - работи за гъ*а си, живее за себе си, не я интересува абсолютно нищо друго, освен да си прави кефа. За нея отговорности няма", отсече Чавдар, раздразнен и от липсата на работен ентусиазъм у Ваня. Към него веднага се присъедини женомразец № 1 във "Фермата", автотенекеджията Гечо. "Кукувица гнездо не мъти", обобщи той.

Масло в огъня добави и рускинята Альона, която също не понася Хепи Ванче. "За мен тя не може да е победител във "Фермата" - не може да готви, не може да се занимава с животните, постоянно минава между капките със своите "бля-бля" и разкази как е обиколила света", заяви блондинката.

Както Альона, така и Чавдар, са бесни на Ваня, защото напусна отбора им "Стари герои", в който влизат победители и легенди от предишни сезони, и отиде в конкурентния "Нови надежди". Яхтената стюардеса предприе маневрата заради подмятанията на рускинята, че играе в комбина с приключенеца Митко Гуспата и двамата взаимно си пазят гърбовете.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !