Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ето коя красавица стана "Мис Ферма"

отпечатай новината

11.11.2022 11:46 | Видян 1191 пъти

Ето коя красавица стана

Зрелищен конкурс за "Мис" събра очите на изтерзаните от селския труд мъже във "Фермата", а една от най-атрактивните участничките беше избрана за № 1. В свирепа конкуренция с жените в стопанството до първото място се добра атлетичната бивша хандбалистка Камелия. Вместо корона, тя получи венец от цветя и лента от зебло.

В първия тур риалити героините, които доскоро въртяха мотики и чукове, облякоха официални тоалети, сложиха високи токчета и дефилираха под одобрителните погледи на мъжкото жури.

undefined

undefined

Във втория тур те трябваше да демонстрират сексапил по бански, но повечето се смутиха и прикриха заадните си части с панталони, кърпи и дъждобрани. Eдинствено домакинята Аксения прояви смелост и се разходи по изрязани прашки, над които беше наметнала розова риза.

Самоуверената й походка раздвижи плата и не остави нищо на въображението. "Тази вечер ще се мре - кой от инфаркт, кой от инсулт", коментира хлебарят Финци.

undefined

В последния, трети тур, участничките представиха своите таланти. Многодетната майка Веселка и яхнетана стюардеса Хепи Ванче се изявиха като поетеси. Аксения би тъпан, учителката Нина пя народна песен, а гимнастичката Валерия представи танц с лента и бухалки под съпровода на тъпан и кавал. Камелия забърка шотове за всички и, в крайна сметка, спечели конкурса с три гласа. За награда тя получи плодове, пенливо вино и разходка с лодка, която реши да сподели със съфермерката си, народната певица Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !