След опитите за самоубийство, Емили...

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана...

Порно СНИМКА на Диона се завъртя в...

Появи се шокираща снимка на задните части на певицата...

Зрелищен финал на Братя

отпечатай новината

24.11.2022 14:11 | Видян 134 пъти

Зрелищен финал на Братя

Броени часове делят зрителите от развръзката на един от най-любимите български сериали – криминалната драма „Братя“.

 

Тази вечер от 22:30 ч. ще станат ясни отговорите за всички неразгадани мистерии и тайни, които героите пазеха през изминалите сезони. На финала днес много мечти ще се сбъднат, а изкуплението, което търсеха една част от героите, ще се случи по най-изненадващия начин. Накрая предстои пълен обрат в действието, а историята ще се завърне към своето начало.


 

„Довечера ще видим епизод 269 от сериала. Много е особено усещането, когато знаеш, че това е последният сезон – наслаждаваш се на всяка секунда от снимачния процес. Имахме възможността да затворим адекватно нашата история, с един подобаващ финал, за да излезе смисълът от целия този път на всеки един герой – от началото до края. В „Братя“ много ме радва това, че ние не просто сме дали нещо интересно за гледане на хората, но в нашия сериал са засегнати и важни обществени проблеми. Поздравявам сценаристите ни, защото това са много актуални теми, извадени директно от живота в България в този момент. Най-хубавото е, че сериалът не предлага готови отговори и не ти казва как да мислиш, а задава много интересни въпроси и това за мен е изключително ценно“, сподели актьорът Владимир Михайлов за „Здравей, България“.


 

“За мен този сериал беше доста емоционално тежък, от актьорска гледна точка. Защото имахме поле за изработване на изключително силни сцени, с много актьорско изиграване, което е важно. Моята героиня извървя труден и сложен път на развитие и съм спокойна за нея, защото премина през много препятствия, за да стигне до края на процеса. Обещавам на зрителите един достоен, неочакван и много интересен финал, всичко е възможно да се случи“, допълва Йоанна Темелкова, която влезе в ролята на Лора в криминалната драма.


 

„Това е проект, по който работихме дълго време, още преди да започне писането на сценария дори. Вълнуващ път изминахме от 2018 г. насам, когато се роди идеята за него. Подготвихме и заснехме сериала с много внимание, любов и енергия от целия екип. Резултатът се вижда по зрителския интерес.


 

Причините „Братя“ да стане толкова успешен сериал са хубавата история, прекрасният каст от много талантливи актьори, динамичното развитие на действието с постоянни обрати, актуалността на темите ни и най-важното – добре свършената работа от целия екип. Благодарен съм на всички, с които работихме заедно. Тази вечер ще видим зрелищен финал на историята с главния въпрос на сезона – за изкуплението и кръговрата на живота, който накрая винаги ни връща обратно към корените“, разказва продуцентът на „Братя“ – Краси Ванков.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !