Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Обрат в отношенията на Галена и Преслава

отпечатай новината

05.12.2022 11:29 | Видян 1226 пъти

Обрат в отношенията на Галена и Преслава

Враждата между Галена и Преслава май ще се окажа в миналото. Бивпите приятелки, които от пет години насам са врагини, след като се изпокараха коя да вземе наградата за "Певица на годината", сега са стоплили отношения. Или пък не?! 

Двете се появиха на рождения ден на любимия нощен клуб в Студентски град, а от събитието има много доказващи снимки. Но и една голяма въпросителна, която вълнува техните почитатели. 

undefined

Преслава и Илиян

Топ звездите на "Пайнер" се озоваха заедно на рождения ден на "Planeta By Eleven" на 1 декември. От снимките в албума на клуба забелзваме, че освен тях с присъствие са се отчели още Емануела, Илиян, Теди Александрова, Роксана, Диона и т.н. 

Фенове на лекия жанр веднага отбелязаха, че липсват общи снимки на двете фолк гърли, което вероятно означава, че враждата между тях продължава с пълна сила. Илиян пък е в добри отношения и с двете, тъй като се е щракнал за спомен с всяка от тях, неразбиращ какво има още да делят и защо са дали гръб на прекрасното приятелство, което имаха преди години.

undefined

Партито по случай първия рожден ден на любимото нощно заведение е било грандиозно и много изискано, а ВИП гостите са останали да купонясват до ранните часове на следващата сутрин. А най-интересното е, че трите големи звезди - Емануела, Галена и Преслава бяха избрали и трите цвята на украсата - черно, бяло и зелено.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !