Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Роби Уилямс застана до легендарната котка Феликс с новата песен "Супер е да си котак"

отпечатай новината

24.01.2023 18:25 | Видян 748 пъти

Роби Уилямс застана до легендарната котка Феликс с новата песен

Световноизвестният певец Роби Уилямс е част от нестандартен музикален дует. Nestle Purina споделя, че дуетната половинка на Роби Уилямс е най-игривата котка наоколо – Феликс. Филмова премиера, нова песен и рекламна кампания в цяла Европа от утре – това се крие зад песента „Супер е да си котак“. С нея ще се отпразнува живота на котките и гамата от вкусни котешки храни на марката.

Феликс ще участва в късометражен филм с Роби Уилямс. Във филма Роби прави опит да запише запомняща се мелодия с акомпаниращ оркестър и въпреки че е признато музикално величие, той остава на второ място, тъй като черно-белият котарак е по-привлекателен за прожекторите. Вдъхновение на Роби Уилямс са и неговите собствени котки и воден от тези топли чувства, суперзвездата допринася с гласа си за кампанията, която стартира от утре в цяла Европа. Повече тук.

Роби Уилямс сподели: „Тайната е разкрита, аз съм новият глас на Феликс. Дългогодишен фен съм на котките, имах много приятели котки през годините и след като проучих очарователното им поведение, мога уверено да кажа, че е супер да си котак.“
 
Достъпна от 25.01 на FelixandRobbie.bg, новата песен хвърля светлина върху това как повечето домашни котки имат страхотен живот, точно като котката Феликс.
 
Фабио Дегли Еспости, групов маркетинг директор на Nestle, Purina сподели: „С Felix  постигаме перфектна комбинация, в която говорим за многообичаната котешка храна и ценния котарак Феликс, който е уникален международно признат персонаж. Комбинирайки това с единствения Роби Уилямс, получаваме най-добрия резултат досега. Това, че и двамата са пакостливи, доказва колко точно идеално си пасват.“ 
 
Партньорството дебютира с премиерата на най-новата реклама на Felix. Тя ще се излъчи ексклузивно на 25.01 в YouTube от 19:00 ч.
 
За да научите повече за най-новата песен на Феликс и Роби Уилямс, кликнете тук.
 
 
За ФЕЛИКС
Феликс е бранд на Nestle Purina PetCare основан през 1988 г. Посветени на всичко онова, което прави котката котка, създателите на марката се вдъхновяват от натюрела на мъркащите приятели. Познат в България от 2014 г., брандът въплъщава философията за игривата котка – тази, която е готова да прави пакости, да играе и да се забавлява, но и да бъде независима. От самото си появяване в България, брандът става любим с вкусните и питателни храни и лакомства и продължава да радва хитрите котки и техните любящи стопани. Това спомага брандът да бъде пазарен лидер в категорията мокра храна за котки в паучове.

За „Супер е да си котак“
Колаборацията между световноизвестния музикален изпълнител Роби Уилямс и Феликс е резултат от вдъхновяващата природа на котките и тяхното позитивно влияние върху всеки докоснал се до магията на мъркащите приятели. От началото на 2023 г. Уилямс става гласът зад талисмана на бранда Феликс. Кампанията стартира с късометражен филм заедно с Уилямс и черно белия Феликс.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !