Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Ялта закрива сезона с Mauro Picotto и се мести на морето

отпечатай новината

09.07.2009 16:20 | Видян 2899 пъти

Ялта закрива сезона с Mauro Picotto и се мести на морето

Супер звездата Mauro Picotto с неговото Meganite Party, ще закрие сезона в Ялта на 11-ти юли. Така в събота Ялта ще стане домакин на едно от топ събитията на Ibiza, а именно Meganite Party - резидентско парти на най-големия клуб в света Privilege. Специална декорация, live изпълнения и диджейският сет на Mauro Picotto ще заразят присъстващите с най-модерните електронни магии, примесени с пулсиращи и заразяващи агресивни ритми.

Така подобаващо ще бъде отбелязан успешния сезон в Ялта, през който в най-добрия български клуб гостуваха едни от най-големите имена на световната клубна сцена – Roger Sanchez, Sandy Rivera, Dimitri From Paris, Benny Benassi, Sharam, Bob Siclar...

И тъй като лятото е време за морски забавления, Ялта се премества на Слънчев бряг, като селекцията за традиционните летни партита Summertime Dance Explosion Solar 09 е повече от обещаваща. Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени от мега партита всеки уикенд от 25-ти юли до 10 август с участието на едни от най-големите имена от световната клубна сцена и разбира се, с нищо не отстъпващите им български колеги DJ Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Откриващото събите ще е на Cacao Beach на 25 юли, а главно действащо лице ще е Pete Tong с прочутите си взривяващи сетове.

Парти вълната ще залее и клуб Bedroom на 31 юли с появата на Robbie Rivera и отличителното му секси електро хаус звучене, което буквално бъзпламенява дансингите по целия свят.

На 2 август Cacao Beach ще бъде потопен в уникалните звуци на най-добрия световен диджей – Tiësto, който промени представите на всички за хаус и транс звученето.
На 8 август Cacao Beach ще посрещне ежегодния прилив на вдъхновение, бликащо от сетовете на нюйоркската хаус легенда Victor Calderone, който отново идва у нас за превърналото се в традиция лятно мега парти.

Закриващото парти за  Summertime Dance Explosion Solar 09 на 15-ти август е запазено за две звезди, които освен всичко ще миксират заедно -  диджей Mark Knight и Martijn Ten Velden. Енергичните им сетове, прелитащи през различни стилове, гарантират парти настроението на закриващото парти да се помни до следващото лято.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !