Хайди Клум, 51, се съблече по време...

Хайди Клум разкъса дънковата си риза по време на...

Вижте пищната сватба на Роскана

В събота на бляскава церемония певицата Роксана каза...

Зрители правят секс за 200 лв. по време на концерт на Иво Димчев

отпечатай новината

20.03.2023 09:22 | Видян 2676 пъти

Зрители правят секс за 200 лв. по време на концерт на Иво Димчев

Всякаква скандалност у нас е като "добър ден", стига просто на някого да му хрумне. И както обикновено се случва - тя е факт с всички пикантни подробности, а неин инициатор този път е екстравагантния певец Иво Димчев, който превърна скорошен свой концерт в столичен клуб в секс история.

Идеята фенове да имитират, че правят секс по време на изпълненията, всъщност било част от идеята на концерта под надслов "БеГе раз два три", който артистът представя в няколко родни градове през март и април.

Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят секс, докато Иво пее.

Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл P Project от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни перформативни задачи: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват, да се преструват че правят секс и т.н. Така веднага се намерили млада жена и млад мъж, които да имитират, че правят секс.

Спектакълът "БеГераз два три" е забранен за лица под 18 г., както може да се досетите. В някои от песните Иво отказва да пее, ако няма най-малкото трима човека, които да си правят селфи видеа с него, което е препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт", пише "Телеграф".

Освен избрани хитове като "Баница", "Водка", "Леден дъжд", "Пушкин", "Момина свиня", "Старост нерадост", "Еротик стар", "Шкембе чорба" и др., в "БеГе раз два три" има избрани откъси и от едни от ярките и провокативни спектакли на Иво Димчев - Som Faves, "Лили Хендел", P Project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus др.

Всички тях Димчев представя по фестивали из целия свят през последните 15 години. В сборното шоу, което е на български език, са включени и избрани текстове от не по-малко скандалната му книга "Лирика и Педератуси". В това шоу хората трябва да гласуват с вдигане на ръка въпросните дилеми, които Иво отправя към тях. Като например, да изберат с кого да правят секс - с Путин или с Далай Лама. Да се преродят в лъв, орел или сляпа сибирска проститутка. Еякулат в дупето или еякулат в устата?

Кое е по-добре - да си щастлив, богат или гениален? По-добре да си ядосан или самотен? Кое е по-добре, да умреш във война или да умреш от ковид? Биха ли променили за добро ДНК-то на новороденото си бебе? Богат в Русия или известен в Китай?

На 24 март Иво Димчев ще представи шоуто в Пловдив, а ден по-късно в Дупница. На 2 април отново е в София, а на 11 и 12 април съответно във Варна и Бургас.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !