Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кейт Мидълтън домакин на среща с глобални компании

отпечатай новината

23.03.2023 11:26 | Видян 357 пъти

Кейт Мидълтън домакин на среща с глобални компании

Принцесата на Уелс размени двореца за заседателната зала, като организира среща на City high-flyers с глобални компании, за да получи подкрепа за проекта си в ранните години.

Потвърдено е, че Кейт стартира бизнес работна група в ранна детска възраст, с фирми като Unilever, Ikea, Deloitte и Lego на борда.

И днес тя беше домакин на встъпителна среща на работната група в централата на NatWest в Лондонското сити, като Aviva, Co-op и Исландия се присъединиха към нея сред другите големи компании.

Кейт пристигна за срещата в рециклиран свеж бял блейзър на Александър Маккуин, черни панталони и токчета и стисна досието си с бележки.

 

След това тя беше посрещната от главния изпълнителен директор на NatWest Дейм Алисън Роуз, преди да се присъедини към други бизнес лидери и да изнесе реч за важността на ранните години.

Кейт им каза: "Стоя тук пред вас, за да ви помоля, някои от най-влиятелните британски бизнес лидери, за вашата подкрепа в подпомагането на създаването на социалната промяна, която е необходима.

"Говорила съм и преди за необходимостта ранното детство да стане общественият еквивалент на изменението на климата. По начина, по който светът на бизнеса е възприел целта за нетна нула за защита на нашите екологични екосистеми, вие също имате важна роля, за да гарантирате, че нашите социални екосистеми също са защитени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !