Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Глория: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката?

отпечатай новината

11.07.2009 09:00 | Видян 43482 пъти | Гласували 6

Глория: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката?

Примата на родната попфолк сцена блесна с изказване, което чупи всякакви рекорди по демонстрация на надменно поведение. Потърпевша от достойно класиралата се за  настоящия ни лаф на седмицата се оказала колежката й от Пайнер – Емилия.

Русата изгора на Коко Динев потърсила колежката си Гло по телефона. Любезно се представила като й казала, че се обажда Емилия. Фолк кралицата от село Две могили решила да унижи колежката си и с безразличие и хладнина в гласа изстреляла питанката: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката ми? С първоначално недоумение блондинката от Гълъбово замлъкнала, но набързо се окопитила след пренебрежителния въпрос и уточнила до детайл самоличността си. Самата Емилия призна пред СЛАВА, че възпитанието й никога не й е позволявало умишлено да влиза в конфликти.

А иначе легендите за вирнатия нос на Глория се носят отдавна. Много хора даже са били свидетели на това и са си променяли мнението за чалга примата. Импровизирани анкети из форумите в интернет по повод на това коя е най-надменната чалга певица, посочват именно ветеранката на Пайнер за първенец по надути маниери. Очевидци разказват, че не веднъж или два пъти на изпълнителката й се е случвало да не “разпознае” колежките си. Из гримьорните на съвместни концертни и участия Глория редовно се обръщала към лакеите си с въпроса: “Тази коя беше?” Не, че човек не може да обърка Гергана с Десислава примерно, но когато подобни грешки станат константа, имиджът на надувка не закъснява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !