Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Клуб „Червило” застава зад каузата на Бригита

отпечатай новината

13.07.2009 13:15 | Видян 3077 пъти | Гласували 1

Клуб „Червило” застава зад каузата на Бригита

Столичният клуб „Червило” застана зад каузата „SOS Бети”, която набира средства в подкрепа на деветнадесет-годишната Бригита Момчева. Първото специално събитие в клуб „Червило” ще се проведе на 16.07.2009 г., а в името на каузата на живо ще пеят Сантра и Кристо.

След тежка автомобилна катастрофа в началото на месец март тази година, Бригита остава парализирана от кръста надолу в следствие на травма в гръбначния стълб. Германски специалисти гарантират успешно възстановяване срещу сумата от 80 000 евро. Клуб „Червило” ще предостави на каузата всички средства от входа на събитието, както и събраните пари от специална урна в самото заведение.

„За съжаление, българските лекари са безсилни и единственият изход е операция и рехабилитация в чужбина”, споделя Жанет Момчева, майка на Бригита. „Лекарите от клиниката в Лайпциг обещаха пълно възстановяване на Бети и ние вярваме в това, но имаме нужда от средства, които са непосилни за нашето семейство”, добави още тя.

Към момента тече процедурата по създаване на специален кратък SMS-номер за дарения, а дотогава всякаква необходима информация във връзка с възможностите за дарение и партньорство в името на една добра кауза, можете да прочетете на сайта на кампанията www.sosbety.org.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !