Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Вижте следващото поколение Mini Cooper Hardtop за 2025

отпечатай новината

21.05.2023 09:43 | Видян 488 пъти

Вижте следващото поколение Mini Cooper Hardtop за 2025

Mini разкри първите официални снимки на следващото поколение на хечбека Cooper, който трябва да се появи в САЩ през 2025 моделна година. Автомобилният производител за първи път показа новия Cooper още през 2021 г., като показа камуфлиран прототип и потвърди, че емблематичният градски автомобил ще предлага както задвижване с вътрешно горене, така и електрическо задвижване.

Това е първият ни поглед към следващото поколение Mini Cooper Hardtop, който ще се появи в САЩ през 2025 г. Дизайнът запазва класическите белези на Mini, но вече разполага с триъгълни LED задни светлини на мястото на дългогодишната правоъгълна форма.


 


 

Mini не съобщава подробности, но снимките показват по-елегантен дизайн, като кръглите фарове са плавно интегрирани в каросерията, а по-широкият осмоъгълен контур на радиаторната решетка визуално снижава автомобила. Радиаторната решетка е в по-голямата си част заглушена, с малък отвор в долната част за охлаждане и тънка черна ивица в горната част, която изглежда крие сензори, но лицето все още е разпознаваемо за Mini.


 


 

Острите гънки на предния капак придават на Cooper целеустремена стойка, а този пример, обозначен като "S", носи комплект елегантни геометрични джанти. Най-забележимата промяна идва отзад, където правоъгълните задни светлини са заменени с триъгълни със сложни светодиоди, които все още загатват за дизайна на знамето Union Jack.


 

 


 

 Източник: caranddriver.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !