Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Наталия Симеонова с първи коментар за раздялата си с Денис

отпечатай новината

22.05.2023 10:25 | Видян 1017 пъти

Наталия Симеонова с първи коментар за раздялата си с Денис

За любовта между Наталия Симеонова и Денис Ризов са изписани много неща през годините и е факт, че двамата май никога няма да се разделят окончателно, поне не в духовен смисъл на думата. За физическия обаче, самата Наталия призна наскоро доста любопитни неща.

От думите на тв водещата, която мнозина продължават да свързват с емблематичното "Море от любов", става ясно и че двамата с Денис не са стигали до бракоразвод.
"През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, фамилията ни, детето ни - изясни Наталия в "Събуди се" по Нова тв този уикенд. И добави: "Всичко сякаш беше умерено. И в един миг усетих, че тишината посред ни стартира да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена".

"То не беше просто друга жена, а проблем сред нас. Денис сподели, че е болен и ми изиска време. Чаках една година до мига, в който щях да експлоадирам. За него беше същото. Дотолкова, че през 2005-а излезе от у дома и не се прибра. В прелестни връзки сме през днешния ден. Нашите връзки не са прекъсвали. Иначе щяхме да се разведем. Той ми изиска амнистия за породеното.

Аз от дълго време съм му дала прошка. Аз също би трябвало да му желая амнистия. Затова, че в един миг съм наклонила желанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието отвън дома."

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !