Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъжът на Златка помля кола за половин милион

отпечатай новината

25.05.2023 10:31 | Видян 851 пъти

Мъжът на Златка помля кола за половин милион

Мъжът на легендарната плеймейтка Златка Райкова - бившият тенисист Карен Хачатрян, помля автомобил за близо половин милион лв.

Не е ясно при какви обстоятелства колата е придобила този си вид - изкривен капак в дясната част, изпочупени фарове и деформирана броня.  Карен е в добро състояние и при семейството си, пише „Галерия“.

Известно е че екстенисистът има две слабости - красивите жени и високите скорости. Той крие няколко бутикови попадения в гаража си сред които се нареждаше и спортното му ламборджини. Самият той неведнъж се е хвалил с възможностите си зад волана. Шофирането му с над 100 км/ч по столичните булеварди провокира немалко хапливи коментари от страна на последователите му.

Мнозина от тях се питат как поддържа толкова висок стандарт на живот, предвид факта, че вече е извън спортната арена. Разбира се, той неслучайно разполага с тлъста сметка. В миналото се е занимавал основно с черно тото. През 2020 година българската федерация по тенис взема строги мерки и налага доживотна забрана за игра на Карен и глоба от 250 000 долара.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !