Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тежка травма накара Джони Деп да отложи всички свои изяви

отпечатай новината

31.05.2023 09:47 | Видян 309 пъти

Тежка травма накара Джони Деп да отложи всички свои изяви

Джони Деп е счупил глезена си, съобщава ТМZ. Според сайта американските почитателите на зездата ще трябва да изчакат, преди да го видят на живо, тъй като като фрактурата налага отлагане на планираните в Съединените щати концерти.

Източници, близки до холивудската знаменитост, са казали пред медията, че "Джони и Hollywood Vampires забавят участията си заради лекарски препоръки".

Според сайтът носителят на награда "Златен глобус" се е наранил по време на публичните изяви си в Кан, където присъства на ежегодния кино фестивал, а след това е задълбочил травмата през престоя си в Лондон, където бе на концерт в памет на Джеф Бек, провел се в Royal Albert Hall.

Преди броени часове самият Деп сподели повече за случилото в своя официален Instagram профил, публикувайки обръщение към последователите си в платформата, оформено по начил, че да изглежда така, сякаш е написано на печатна машина. В него той обяснява, че медицинският екип, който го е прегледал, настоятелно му е препоръчал да избягва всякакви дейности в близкото бъдеще, включително пътувания, както сам уточнява. Това означава, че се налага датите за турнето му с музикалната група, от която е част, да бъдат преустановени.

Аз и момчетата от бандата поднасяме искрените си извинения на Ню Хемпшир, Бостън и Ню Йорк, но не се страхувайте, тъй като обещаваме невероятното ни шоу да стигне и до вас! Ще дадем най-доброто от себе си, за да ви компенсираме", пише той, поднасяйки отново своите искрени извинения. "Изпращам ви цялата си любов и уважение", завършва актьорът.

 

Снимка: Getty Images

 

По всичко изглежда, че артистът планира да си почине, за да може европейските му участия да минат без проблеми, пише БТА. Те стартират през юни и включват концерт в София, който по принцип се очаква да се състои на дванадесето число от месеца. Той ще да бележи първата визита на Джони у нас.

Наскоро стана ясно, организаторите на събитието у нас вече се подготвят неговите нужди, като звездата от "Карибски пирати" е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !