Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кънчев, Део и Алисия подгряват Playmate of The Year

отпечатай новината

17.07.2009 12:00 | Видян 15382 пъти

Кънчев, Део и Алисия подгряват Playmate of The Year

На церемония в неделя (19.07) България ще избере своята следваща най-сексапилна жена на годината.

Под вещото ръководство на Ники Кънчев и Део, 12-те претендентки за момиче на Playboy за 2009-та ще дефилират в два кръга. В първия те ще бъдат облечени във вечерни рокли, а във втория - ще носят специални бански на "Еврофутбол", които ще предизвикват зрителите с надпис "Влез в играта". Конкурсът ще се излъчва на живо по Nova TV от зала Rainbow Plaza и зрителите ще могат да гласуват и определят чрез смс следващата Miss Playmate. Един от гласувалите ще има възможност да спечели мотор, ще се раздадат и два Ай-фона, както и система за домашно кино с 40-ов плазмен телевизор.

Между кръговете за доброто настроение на гостите и зрителите ще се погрижат момичетата от балет M-Dance, поп-фолк певицата ДесиСлава ще изпълни песни от последния си албум. Освен от зрителите, претендентките ще бъдат оценявани и от жури, в чиито състав ще се включат и водещата Гала, поп-фолк певицата Алисия и актрисата Диана Любенова.
Победителката ще си тръгне с нов Ford Fiesta, а за нейните подгласнички ще има екскурзия в чужбина, бижута и ваучер на стойност 10 000 лв. от пластичен хирург. Проследете безмилостната битка на 19.07 от 22:30, на живо по Nova TV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !