Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс излизат през октомври

отпечатай новината

12.07.2023 15:16 | Видян 471 пъти

Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс излизат през октомври

Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба през есента, предаде Dailymail. 


 

Мемоарите, озаглавени Жената в мен(The Woman In Me), ще бъдат достъпни на 24 октомври, сподели вестник Пипъл.Книгата ще бъде издадена от Галери Букс, отпечатък на Саймън и Шустър, които участваха в голяма наддавателна война миналата година, за да си осигурят правата.   Виж снимки тук

Спиърс обяви през април 2022 г., че пише мемоари, и тя обеща, че ще се задълбочи в обстоятелствата на дългогодишното й консерваторство, като същевременно ще хвърли безупречен поглед към членовете на семейството си.

Заедно със съобщението идва и изглед на предната корица, която включва ярка черно-бяла снимка на Спиърс години по-рано.


 



Тя позира гола до кръста в профил, като покрива гърдите си с ръце и жално се взира в камерата, и носи чифт лъскави метални дънки.

„Убедителните показания на Бритни в открит съд разтърсиха света, промениха законите и показаха нейната вдъхновяваща сила и храброст“, каза пред изданието Дженифър Бергстрьом, старши вицепрезидент и издател на Галери Букс. „Не се съмнявам, че нейните мемоари ще имат подобно въздействие – и ще бъдат издателското събитие на годината. Не можем да бъдем по-горди да й помогнем най-накрая да сподели историята си.“

Според прессъобщение от Галери Букс, мемоарите ще разкрият „за първи път нейното невероятно пътуване и сила в основата на един от най-великите изпълнители в историята на поп музиката.“

Издателят също така твърди, че книгата "осветява непреходната сила на музиката и любовта - и значението на една жена, която разказва собствената си история, според собствените си условия".

По-нататък се описва „Жената в мен“ като „смела и удивително вълнуваща история за свобода, слава, майчинство, оцеляване, вяра и надежда“.

Твърди се, че книгата ще обхване не само трудното 13-годишно консерваторство, но и възхода на Спиърс към славата и нейните най-добри години като изпълнител.

Според Варайъти(Variety) сделката за мемоарите се смята за "рекордна" и се смята, че споразумението струва около 15 милиона долара. Спиърс завърши писането на книгата през юли миналата година, но недостигът на хартия в издателската индустрия по това време забави тома.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !