Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Цитиридис ще става баща

отпечатай новината

21.07.2023 10:10 | Видян 1227 пъти

Цитиридис ще става баща

Николаос Цитиридис май има основание да е много щастлив, а причината е част от личния му живот. Откакто стана ясно, че гадже му е актрисата Боряна Братоева, фокуса на внимание към тях рязко се засили, а ето, че крушката си има и опашка, както гласи популярния израз.

Твърди се, че двамата са в трепетно очакване на своя наследник, но правят всичко възможно да скрият радостната новина от публичното внимание. Макар, че е достатъчно понякога човек да е по-наблюдателен, за да забележи издайническите детайли - в случая тези, че в последно време актрисата носи подозрително широки дрехи, а и излъчването й е по-различно, характерно за бременните жени.

Според скорошна публикация на "Уикенд" Боряна Братоева е в първите седмици от бременността си, но вече няма търпение да гушне детето си, което толкова много е искала в последно време.

Двамата с Цитиридис са заедно вече няколко години, въпреки че не го потвърждават публично, общите им фотоси ги говорят красноречиво. Причината да крият все още връзката си е заради желание на Боряна, която не искала да говори за личния си живот публично и водещият се съобразил с това, пише още изданието.

Припомняме, че актрисата и тв водещият се запознаха преди 3 години, когато тя бе гост в предаването му. Още тогава Цитиридис обсипа с комплименти актрисата, а не след дълго започнала и връзката им

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !