Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кати Прайс си харесала Франк Лампард

отпечатай новината

20.07.2009 16:20 | Видян 10408 пъти

Кати Прайс си харесала Франк Лампард

Сексапилната Джордан е тръгнала на лов за любовник-футболист след раздялата със съпруга си Питър Андре, пише sportal.bg.

Според таблоида "Sun" Кати Прайс е хвърлила око на Франк Лампард. Тя била готова да повтори свалката си с английския национал отпреди няколко години и да "довърши вече започнатото".

31-годишната Джордан, се срещаше тайно с полузащитника на Челси известно време преди да се запознае с Питър Андре. Сега тя се надява отново да продължи отношенията си с Лампард, който преди около половин година се раздели с годеницата си Елен Ривес .

Списъкът с потенциални любовници на Джордан обаче не се ограничава единствено с Лампард. На въпрос на списание "Glamour" с кои известни личности е имала сексуални отнишения,тя заяви:

"Роналдо!" "Всъщност доста малко са футболистите, с които бих го направила. Вероятно бих се върнала при Лампард, за да довършим онова, което започнахме", заяви тя.

В същото време Прайс, която се разведе наскоро, е доста лаконична по отношение на слуховете за връзка на Питър Андре със звездата от "Big Brother" Шантал Хоутън:

"Всичко, което мога да кажа, е, че им пожелавам късмет."

Тя обаче признава, че е ползвала услугите на психотерапевт след раздялата си с австралийския певец.

"Имам толкова много, което да предложа на някой. Нямам търпение да открия жабата, която да целуна и превърна в принц", добави тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !